Islam er på god vei til å etablere seg i vestlige land inkludert Norge

 

Islam er grunnlagt fra Muhameds ord, Muhamed var en blodtørstig sexgal morderisk krigshisser av en general med masse koner og sexslaver. Muhamed er langt på vei den mest voldelige person som noen gang har dannet grunnlag for en religion. Det er veldig klart til og med helt fra kjernen at denne religionen er tuftet på krig, vold og undertrykkelse, Muhamed og hans filosofi er rake motsetning av Jesus og filosofiene om fred og nestekjærlighet proklamert av den jødiske kultlederen. Muhamed gav folk valget om å konvertere eller dø, Islam er alltid blitt spredt gjennom krig, vold og undertrykkelse, på samme måte som den spres i dag. At Islam er freden religion er en løgn, hele historien til Islam fra Muhameds levedager frem til i dag vitner om alt annet enn et fredelig budskap. Freden religion er så absurd betegnelse på Islam at kun fanatiske journalister og radikale venstrevridde sosialister med forakt mot vestlig sivilisasjon kan overbevise seg selv om at dette er en fredens religion. At ikke alle terror angrep fra de store operasjonene som bombingen i Paris til de mindre som mordet på en britisk soldat på åpen gate er eksempler nok så kan man undre hva som må til for å få folk til å se realiteten. Og tror man at dette ikke skal bli verre med antallet muslimer som kommer med asylbølgen så er det et bevis på at det kulturmarxistiske budskapet til media er meget effektivt.

Uansett hvor mye vold og terror vi blir utsatt for vil våre aviser og tv kanaler proklamere at dette har ingenting med islam og muslimer å gjøre og at Islam er freden religion. Angrepene på Charlie Hebdo i Frankrike føyer seg i en lang rekke av angrep på ytringsfriheten i vesten. Men vestens media som skal være forsvarer av ytringsfriheten er utrolig positive og åpne for mer forståelse av Islam. Vi må se på Islamsk inntog i våre liv som berikende influenser fra eksotiske kulturer.

Sharia er delvis innført i mange storbyer i Europa allerede, disse kreftene vokser seg stadig sterkere med asylstrømmen, London er et eksempel hvor etnisk europeer er en minoritet i dag og Sharia etablerer seg i nabolag etter nabolag. Stadige rop om særlover og ekstra respekt for egne kultur med åpen forakt for andre kulturer er fane saker for muslimer i hele Europa, men ifølge våre aviser er dette små grupperinger i en ellers voksende gruppe av fredelige muslimer. Hvordan forklarer de da den økende takten på terror aksjoner i Europa. Hvis vi ser på media bilde i Norge de siste 10 årene er det stadig mer spalte plass til muslimer, urimelige særkrav, noen forlanger respekt og forståelse mens andre er fornærmet, støtt og utsatt for rasisme, andre hyller terror, noen sultestreiker eller går fakkeltog side opp og side ned i landets aviser fylles med muslimers problemstillinger i vestlig samfunn. Det er lite som taler for at det er kun noen få prosent av befolkingen når de krever så mye omtenksomhet. Er det unaturlig å frykte for hva som skjer når prosent andelen vokser at dette kanskje blir verre, hva skjer når de blir 10% av befolkningen i Norge i forhold til 2-3 prosent som i dag, hva bringer egentlig muslimer med seg inn i vesten annet en konflikt, særkrav, vold og kvinneundertrykkelse, dette koster velferden massevis av penger, og vi tjener absolutt ingenting på dette. At det finnes leger fra Midøsten i Norge er greit, men vi får mer pasienter enn leger og rakket forskere, vi får mer folk avhengig av almisser og statsstøtte en ressurser inn i samfunnet fra Midøsten. Hvorfor er Islam fredens religion når det utføres mer mord og vold under dens fane enn hva samtlige andre religioner er skyldig i til sammen, med god margin. Hvordan kan muslimer være en resurs når de i større grad enn etniske nordmenn er avhengig av sosial hjelp til å fø sine barn.

Når media påstår noe annet er det løgn og bedrag, vi tjener ingenting og vi taper masse for en hel mengde samfunns problemer vi kunne klart oss godt uten. Dette er et rent og grovt taps prosjekt av astronomiske dimensjoner for hele vesten og en sikrer vei inn i en konfliktfullt fremtid full av farer for våre kommende generasjoner. Vi får sharia kulturen med på kjøpet, Innen Islam er det ingen skille mellom stat og kirke, Islam trenger ikke dommere og advokater eller lovgivende organer, de trenger kun Sharia.

 Islam søker og dominere alt i et samfunn på samme måte som kommunisme. Alle samfunn som importerer inn Islam som Norge gjør, begår en alvorlig feil, det er et voldelig overgrep mot den boende befolkningen i et vært land. Det er alltid journalister og redaktører som kjemper fremst for dette overgrepet mot egen befolkning, ellers er det politikere med kjærlighet til kommunisme og sosialisme som fremmer budskapet om at dette er positivt for vestens samfunn.

Det er ingen rasjonell grunn for å utsett europeiske folk for dette ondskapsfulle og ødeleggende prosjektet. Våre land er på full fart i vei med å gjenspeile samfunnene i 3. verden, disse trygge flotte samfunnene vi arvet skal vi gi videre rasert og ugjenkjennelige til kommende generasjoner først og fremst takket være et radikalisert venstrevridd media.

Islam er freden religion og alle religioner har vold i sin historie og voldelige følger i dag er et av argumentene vi stadig hører, hva med de blodige kristne korstogene, Anders Behring Breivik eller kristenfundamentalistene som bomber abort klinikker. IRA er en hvit terroraksjon, en viktig forskjell er at IRA står for Irsk republikansk arme det ligger vel litt i navnet at dette ikke er religiøs organisasjon. Hvor er de buddhistiske selvmordsbomberne, når ble noen halshugget av en bøddel som leser bibelen vers sist, Islam har like mye hat for jøder som Nazi Tyskland hadde, men man blir ofte omtalt som nazist hvis man kritiserer Islam. Logikken til venstresiden i media og politikken er fraværende.

Korstogene startet nettopp på grunn av at Islam prøvde og invadere kristne områder i hundrevis av år, korstogene var et forsvars basert tiltak ikke basert på invadering eller imperialistiske baktanker. Ku Klux Klan siste mord ble utført i 1981, men vårt kjøre VG har den siste tiden kjørt en massiv kampanje om denne farlige terror organisasjonen som fremdeles truer verden. Og ofrene fra abortklinikkene som er angrepet av kristenfundamentalister er samlet hva Islam krever av ofre daglig.

Det var faktisk en hel rekke terror handlinger som ble utført rundt i verden samme dag som Breivik satte sin skinnsyke plan i gang, disse fikk ikke noe særlig media omtale, og uansett hvordan man ser det så er en terror aksjon utført av etniske Europeere en sjeldenhet i disse tider. Det finnes lite hold i venstresidens argument for at Islam er fredens religion eller at Islam ikke er en mer voldelig ideologi enn samtlige verdens religioner til sammen i dag.

Så når EU er for åpne grenser og folk kan udokumentert bevege seg i Europa takket være Schengen avtalen er vi ikke mindre utsatt for terrorisme, og når vi ser budskapet i Sharia og Koranen kan vi heller ikke si at vi ikke ble advart, så hva kan vi forvente oss i fremtiden i Europa med denne politikken til EU som støttes og videreformidles av media.

Like mye som Islam er fremmed og uforståelig for oss i vesten er det naturlig og forståelig for muslimer, Islam er like naturlig for folk fra Midtøsten som ytringsfrihet er for oss, det er ingenting som tilsier at muslimer blir mindre religiøse av å bo i vesten, andre og tredje generasjons innvandrere er like religiøse som sine forelder og beste foreldre, det finnes ingen grunn til å tro at vi kan pøse inn med folk fra Midtøsten uten å få Islam og Sharia med på kjøpet. Like lite sannsynlig som at folk i vesten vil konvertere til Islam er det og forvente at muslimer skal forkaste sin religion og kultur, folk fra Midtøsten vil alltid være lojale mot sin kultur og tro på samme måte som vi i vesten trenger vår kultur med velferd, ytringsfrihet og rettferdighet. Det er lett å tro at det som kommer naturlig for oss også skal falle seg naturlig for andre, men det er ikke tilfellet og det er derfor vi har forskjellige kulturer. For Islam har ikke skapt og formet folkene i Midtøsten, det er folkene som har utformet Islam basert på sine verdier og verdens oppfatning, hadde ytringsfrihet og velferd vært naturlig for folk i Midtøsten hadde de implementert dette i sin egen kultur for mange hundre år siden. Vi er i ferd med å skape et utrygt og konfliktfullt samfunn for våre kommende generasjoner.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits