4. Statsmakt med sin egen agenda

 Det har vært ca 2 terroraksjoner i året i Europa de siste 10 årene, mesteparten av disse er utført i islam navn, fredens religion har av en eller annen grunn en del voldelige tilhenger som dyrker krig og terror i sine rekker. Men terroren som Europa nå lider under har ingenting med Islam eller innvandring fra 3 verden å gjøre blir vi fortalt. Det er jo bare noen få ekstremister de fleste er jo fredelige folk som vil praktisere sine overtro i fred og fordragelighet.

Vel mesteparten er jo moderate muslimer og de er jo ikke farlige tenker man, det er kanskje ikke helt riktig resonnering. For hva hente i Tyskland under Hitler, var hele det tyske folk blitt ekstreme Nazister over natten, nei det var bare en lite kjerne som var radikale, den store majoriteten av befolkningen var moderate, men det hindret ikke folkemord og krig, nei den store moderate delen gir god grobunn for ekstremisme. Videre har vi revolusjonen i Russland som brakte med seg mer mord, sorg og elendighet enn noe annet grunnet en liten gruppe ekstremister i kjernen av en større gruppe moderate tilhengere. Så det at meste parten av muslimene som danner parallell samfunn i vesten er moderate er en mager trøst, disse holdninger oppstår ikke i et vakuum, men næres og kjærtegnes av moderate holdninger som ramme rundt den radikale tolkningen i sentrum.

Det fleste terrorister har tilbrakt tid i moskeer med moderate muslimer, like vel kan det se ut til at det er nettopp der i morsker blant alle disse moderate og fredelige muslimene ekstremister verves og omvendes til blodtørstige terrorister.

Men igjen blir vi fortalt at dette er berikende multikultur som vi ikke hadde klart oss uten. Vi må være positive til alle former for innvandring og respektere forskjellige kulturer og de goder dette bringer oss under flyktning og asylstrømmen som flommer innover vestlig sivilisasjon.

Mann kan undre hvem er det som forteller oss at dette er positivt og ber oss holde kjeft hvis vi stiller spørsmål? Hvem driver denne invasjonen av Europa videre på toss av alt ødeleggelsen vi ser.

Et samlet venstrevridd media er den største og mektigste stemmen i denne saken. Våre aviser med Dagbladet i spissen som den mest ekstreme har drevet dette prosjektet på tvers av folke opinionen de siste 20 årene. Media støtter invasjonen av Europa 100%.

Er det feil å omtale masseinnvandringen som en invasjon når vi vet at store deler av Sverige er okkupert, det er bydeler i Sverige hvor myndigheter som politi, sykebil, brannvesenet ikke kan kjøre gjennom, dette er områder hvor folk med feil hudfarge er i livsfare om de sko innfinne seg. Nettopp etnisk svensker kan ikke bevege seg fritt i sitt eget land lenger, de blir offer for rasistisk motivert vold. Dette er områder hvor svensk lov opphører mer dag for dag.

Hvem står bak dette prosjektet, hvordan kan et land som Sverige har politikere som har satt som mål å ødelegge by etter by og bygd etter bygd i sitt eget land. Dette hadde aldri vært mulig om Svenske aviser ikke var mer radikale en de mest radikale politikeren. Media er drivkraften bak dette.

Dette er fruktene av multikultur som et samlet media i Sverige og Norge vil frelse det tidligere homogene samfunnet med. Ytringer mot denne fane saken til venstresiden blir slått hardt ned på. Navnekalling er beste forsvar for å slippe debatten, rasist, fasist nazist, nettroll.

At fredelige Sverige er voldtekts hovedstaden i Europa får lite overskrifter i media, sånn statistikk skal neddysses og skjules sammen med kriminalitets statistikk og stigende antall sosialklienter som resultat av innvandring. Folk i vesten er blitt fortalt at vi kan ikke pusse tenner en gang uten massive innvandring fra 3 verden.

Våre gamle tradisjons fylte fredelige samfunn vil forvitre hvis vi ikke øker innvandring. La verdens fattige og kriminelle velsigne vårt samfunn med kriminalitet, særlover og parallell samfunn. Media vil ha oss til å tro at det er rakket forskere og hjerne kirurger som fosse over grensene og etablerer paralelsamfunn i Norge. Uten disse stopper Norge. At det kan finnes en og annen terrorist celler blant alle de resurssterke folkene er en liten pris å betale for volden, kriminaliteten og trygdemisbruket vi får med asylstrømmen.

Som i resten av Europa er det media som driver frem dette multikulturelle prosjektet akkurat som i Norge, det er media ene og alen som er den største bidragsyteren til dette. Skal man tro media er nordmenn utelukket positive til alt av multi kultur, det finnes noen få nazister her og der som er unntaket, kommentarfeltene i landets aviser avslører selvfølgelig løgnen, dette har resultert i mindre muligheter til å kommentere under artikler i landets riksaviser og lokal aviser.

 Hvis du er i tvil om hvem som setter agendaen så se på medias febrilske krumspring for å holde liv i det radikale uvesentlige partiet SV. Det går ikke en dag i aviser uten store flotte bilder av Audun Lysbakken hvor han fremstilles som en viktig bidragsyter til at ting går riktig for seg i landet.

Media sørger for å sette agenda, skjule informasjon og villede norske folk, med å vinkle og justere sannheten til å passe deres agenda. Her skal det ensidig fokuseres på det positivet med innvandring, og det negative skal skjules og nåde dem rasister, nazister eller andre nett troll som stiller spørsmål ved dette.

Vi vil alltid har venstrevridde krefter i samfunnet, men i Vesten er det venstresiden som setter premisser for debatt og hvem som får delta i debatten og hvordan dette skal vinkles, ingenting av dette hadde vært mulig uten et unisont samlet media med en venstrevridd agenda.

Det er for mye negative holdninger til artikler som omhandler innvandring, nettroll er blitt det store skumle monsteret som må bekjempes. Kommentarfeltene gir jo ikke inntrykk av at folk ikke har noe positive erfaringer med å bli en minoritet i eget land. Folket betaler for denne kommunist propagandaen, det er statsstøtte som holder liv i propaganda apparatet. Er det etnisk norske forbrytere det handler om er det førsteside sak med en gang, mens er det omvendt så gjøre avisene det de kan for å dysse det ned. En norsk 14 åring jente gjengvoldtatt på vei hjem for skolen, så er overskriften i avisen at en etnisk norsk gutt banket opp en utlending i taxikøen, var det rasistisk motivert vold spekulerer journalistene i, oppfølgings saker hvor politikere uttaler seg om den voksende rasismen i landet er et faktum.

Fenomenet «White flight» er kjent ra USA, enten vi snakker om nabolag, eller større områder opp til de største byene er trenden lik, med en gang hvite folk blir en minoritet så flytter de til et område hvor de blir en del av en majoritet, hvite folk kan ikke leve som minoriteter de selge hus og pakker sine saker og flytter så langt som nødvendig for å unngå for mye multikultur.

Dette blir ofte omtalt som rasisme for fenomenet gjelder ikke andre veien, de fleste ikke hvite folk kan ikke flytte inn i hvite land eller nabolag fort nok, de risikerer liv og lemmer for å komme dit, bare økonomi som stopper dem. Hvem vil vel være en minoritet, hvem vil sende sine barn på en skole hvor de blir en minoritet, svaret er de aller fleste vil være en minoritet i Europeiske samfunn, men etniske Europeere skyr dette som pesten, verken journalistene som elske multikulturell eller politikere som brenner for innvandring er ikke interessert i multikulturell rundt egne dører, dette er for folk flest men ikke for meg. Så en ting kan vi være sikre på, multikulturell er et hvelvet på jord for hvite folk verden over, så hvorfor jobber media for å gjøre nordmenn til en minoritet i eget land. Hva er fordelene som venstresiden i media strever mot. Uansett er det viktig at folk gjenkjenner medias rolle i dette, den 4. statsmakt er drivkraften og alene grunnen til at denne galskapen er satt i system. Idiotiske politikere med holdninger uten fornuft vil vi alltid ha, men det er kun media som kan legitimere, glorifisere og aktualisere disse forvirrede individene og presentere dem som moderne geni erklærte frelsere, eksempel Audun Lysbakken og det som verre er. Dagsorden blir satt av media, og media har sin helt egen agenda.

 





Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits