Feminister - kvinner som hater hvite menn?

 Vestens feminister bruker mye tid på å skjemme og mistenkeliggjøre den hvite mann, feminister er veldig åpne for å vise solidaritet med Islam eller minoriteter fra 3 verden som dominerer voldtekts statistikker og har usunne kvinne syn. Feminismen elsker og hyller menn fra 3 verden, voldtekts kulturer og samfunn hvor kvinner ikke får synes. Når muslimer sier rett ut at lettkledde kvinner ber om å bli voldtatt er det stilt fra det feministiske hylekoret. Da marsjerer feminister med tilslørte ansikt i solidaritet til Islam heller.

Media gjør hva de kan for å skjule hvem som dominerer voldtekts statistikken i Norge eller vesten generelt, men med litt kritisk tekning så skal det ikke være vanskelig å ser det åpenbare.  Det er jo obligatorisk i Danmark og sende nye voksne landsmenn på kurs for å lære dem at voldtekt er feil. Dette er selvfølgelig totalt bortkastet tid.  Dette er ting som førsteklassinger intuitivt forstår, vold, voldtekt og stjeling er ikke bra, har man ikke forståelse for dette i første klasse vil man aldri lære det senere i livet.

 

Feminismen i vesten er utsatt fra et privilegert ståsted, det er ikke tuftet på annet enn manns hat, fra verdens mest privilegerte kvinner i den mest kvinnevennlige kulturen verden har sett.

Jo ting kan alltid bli bedre men er forakt mot hvite menn løsningen, vær gang kvinner ikke lykkes så er det på grunn av menn i vesten som holder dem nede.

 

Hvorfor har verden aldri sett kvinnelig sjakkmestere på høyeste nivå, er det på grunn av at sjakk verden er en gutteklubb som holder kvinner ute?

Jeg vil tro at utøveren av sjakk i verdens klasse hadde sett på kvinnelige kollegaer og motstandere som et kjærkomment innslag, i et ellers ganske traust miljø av ruteskjorter og press i buksene, men dessverre er det til nå ennå ingen kvinne som har hatt evner til å hevde seg i toppen på denne grenen. Men feminister mener det skyldes ikke kvinner selv og deres evner innen sjakk, dette er ukultur og overlagt strategi av hvite menn satt i gang for å holde kvinner ute og nede.

 

Feminisme er en ødeleggende kraft som setter kvinner og menn opp mot hverandre.

 

Vår viktigste jobb i samfunnet er å ta vare på neste generasjon, våre vakre barn som skal arve verden etter oss, barn trenger veiledning og kjærlighet, ingen er bedre rustet enn kvinner til denne oppgaven. Naturen lærer kvinner gjennom lek til å forberede seg til mors rollen fra tidlig alder, men hører mann på feminismen så er jenters lek med dokker et produkt av samfunnets konspirasjon til å lære kvinner opp til å være hjemme med barna, mens menn er ute og har det moro.

 

 Ja den mest givende og viktige jobben i samfunnet blir sett ned på. Kvinner som er hjemme med barna og ikke jobber blir sett ned på av sine medsøstre. Det er blitt en dritt jobb og ta seg av egne barn, kun kvinner som er tapere og dominert av menn som tar seg av barna. Det finnes nok av menn som ikke forsørger eller stiller opp for barn og familie i vårt samfunn, det finnes ingen større skam enn menn som ikke kan forsørge for egne eller vise respekt for en kvinnes hengivenhet til mors rollen. For det er ingen lett jobb, men en veldig givende og viktig jobb.

 

Folk snakker om å finne lykken i livet, men livet handler ikke om å være lykkelig, det er når man setter seg selv til side og lever hundre prosent for andre eller en sak større enn seg selv, man virkelig lever. De folkene som uten tanker for egne sikkerhet følger sin drøm, pionerne som besteg Mount Everest for første gang, ser mann for seg at de var lykkelige mens de hang i selen mer rim i skjegget hundrevis av meter over bakken?

Det var nok ikke lykke som stod i hodene deres? De første som fikk reise til månen, var det lykken som fikk dem til å ta store sjanser og reise fra familie og venner ut av jordens atmosfære. Nei lykke og bekvemmelighet hadde ingenting med saken å gjøre, når folk virkelig lever er ikke lykken i sentrum, når noe er større og mer oppslukende enn ens egen komfort og lykke da først lever mann. Det er ingen mangle på hengivenhet til oppgaven eller evne til å ofre sin egen lykke når mann oppdrar egne barn, det er livet som er verdt å leve, både for menn og kvinner. Når en sak er større og viktigere enn en selv, da lever mann.

Det er når mann ofrer alt av seg selv for egne barn livet gir mening. Mødre og fedre er villige til å ofre livet for sine barn uten betenkings tid. Det er å leve.

Men gjennom feminismen er dette blitt omgjort til noe mindreverdig og sett på som bortkastet, tenk å ofre sin egen karriere for egne barn. Vi trenger gode mødre som aldri før og vi trenger enda større respekt for den viktige morsrollen. Far kan ikke være mor og mor kan ikke være far, det finnes kjønnsforskjeller fra naturens side til tross for at feministisk media vil ha oss til å tro at alt vi ser er sosiale konstruksjoner.

Mann skal alltid være raus med komplimenter og ros både til mannlige og kvinnelige kollegaer, men ingen fortjener mer positiv oppmerksomhet en dedikerte mødre og fedre for den saks skyld.

Ellers jobber feminismen for at kvinner skal få lov til å selge sex, mens menn skal arresteres for å kjøpe det som kvinner lovlig kan selge, hele den skitne industrien ville vel hatt et vanskeligere liv om dette var ulovlig å både selge og kjøpe sex.

Feminisme kjemper for kvinner rett til å bestemme over egne kropp, så sant de ikke har vakker kropp som de bruker til undertøys reklame eller stripping som igjen kan føre til at menn får glede av kvinner med flotte former og riktige dimensjoner.

Feminismen er stort sett bygget opp av single, bitter og forvirrede kvinner som hater hvite menn, og ingen logikk men manglende kunnskap og liten eller ingen innsikt i livets realiteter er grunnlaget for deres ideologi.

Hva om vi kjønns kvoterer piloter, litt lite kvinnelig piloter i verden, det trenger ikke ha gjort det like bra på flyskolen eller være like gode til å håndtere flyet, det viktigste er vel at vi har en jevn fordeling av kjønn i alle roller i samfunnet også innafor flyger yrket.

Hva som om kvaliteten på pilotene synker litt, det må da være en liten fille ting i forhold til total likestilling. Det er jo samfunnets feil at jenter leker med dokker mens guttene leker med fly i barn årene. Kvinnelige piloter og mannlige flyvertinner må være et mål for 2016.

At homofile moteskapere ødelegger kvinne idealet med sine radmagre modeller med formløse guttekropper, føre til anorexi og bulimi for unge jenter og voksne kvinner er ikke en sak for feministene. Nei hvite heterofile menn som lykkes i samfunnet er hoved fienden.

Feminisme er en ødeleggende idelogi basert på vrangforestillinger og hat mot hvite menn.

 

 Én kommentar

Per Olsen

11.11.2015 kl.15:53

I Islam er det ikke problem med kvinner som ikke kjenner sin plass i samfunnet, innvandring er bra for Norge for da får kvinnene bli kjent med skikkelig mannfolk som behandler dem som kvinner skal behandles.

Norske kvinner trenger utlendinger for norske menn er for femi.

Skriv en ny kommentar

hits