Spektakulær galskap! Verneplikt og kvinner?. 

 

Under likestillings fanen er det nå blitt vanlig med kvinner i militæret, dette er et tegn på hvor liberale og gode vi er i vesten. Nå skal mennene være hjemme med barna mens kvinnene er ute å kriger for fedrelandet. Det som tradisjonelt var forbundet med testosteron og muskler er nå blitt en arena for kvinner som søker spenning i hverdagen. Det kan finnes illusjoner blant folk om at det norske forsvaret er noe annet enn en vits, det finnes seriøse avdelinger innafor militæret, men under en invasjon vil neppe det norske forsvaret yte noe motstand uansett. Men et forsvar må vi jo ha.

 

Men hvis vi ser vekk fra de åpenbare problemene, som med naken bading i snøen eller deling av telt og toaletter, noe som allerede har skapt overskrifter i norske media.

Men sett at det ble krig, kvinner som bærer skadete mannlige soldater som er nesten dobbelt så tunge som dem på ryggen mens de skyter på fienden, se for oss et kompani med kvinner mot et kompani med menn, har vi sett så mange kvinnelige helter fra Hollywood nå at vi tror dette hadde blitt en kamp? Militæret i USA har spesial bårer med ekstra sele for å lette bruden på kvinner som skal frakte skadde medsoldater, det legges til rette for lettere våpen så de ikke blir så tungt å bære for de mindre muskuløse kvinnene. Her er det ikke snakk om å tilpasse seg militæret som for gutta, her tilpasses miljøet og aktiviteter for kvinner.

Mens stortinget gjør det de kan for at kvinner skal føle seg velkommen i forsvaret, utvidelse av toaletter og bad, vekk med pissoarer, bedre tilpassing av utstyr og bekleding. Senkning av krav og redusering av løyper.

 

Et godt eksempel er Tippeligaen, hvorfor skal ikke kvinner få spiller i tippeligaen, kan det være riktig å ha segregerte ligaer for kvinner og menn i det moderen likestillings samfunnet, hva blir det neste liksom, egen svømmehaller for kvinner? Hvorfor ikke la kvinner få prøve seg i tippeligaen, vi kan jo gjøre som militæret og senke kravene, tilpasse herrefotballen til et mer kvinne vennlig miljø.

Nei det går ikke folk med på, det kan jo føre til et svakere lag og videre ende med tap av fotball kamper, der går grensen for hvor mye likestillings tull folk finner seg i. Men å ende opp med et svakere forsvar eller tape krigen er en liten pris for likestilling.

 

Det finnes ingen erstatning for testosteron og muskler på slag marken, blir det alvor trenger vi fysisk og psykisk sterke mordere som soldater. Israelske militæret gikk vekk fra å ha kvinner på slagmarken, medsoldatene kunne se og høre skrikene fra mannlige medsoldater uten at det affiserte dem noe videre i krigføringen, mens hylende eller gråtene kvinnelige medsoldater fikk dem til å forlate oppdraget og prøve å hjelpe, trøste sine medsoldater av motsatt kjønn.

Ja menn takler ikke kvinnelige medsoldater i en strids situasjon, derfor ble det uaktuelt å sette kvinner på slag marken.

Militæret i USA har prøvd å skjule og undergrave et stort problem med voldtekter i militæret sitt etter kvinner ble en større gruppe i militærleirene rundt forbi. Mann tror videre at dette er et forbipasserende problem, da gutta bare får se kvinner i strid vil de få mye større respekt for dem og se på dem som likeverdige og ikke tenke på å voldta dem eller se på dem som potensielle sex partnere.

 

Hvor absurd dette enn måtte virke er fornektelse og undertrykkelse av menneskelig natur, blitt svar på det fleste utfordringer i likestillings samfunnet.

Og man kan tenke seg senario med kvinnelige krigsfanger i fiendens klør, dette er tanker mann helst unngår å reflektere mye rundt av åpenbare årsaker.

Når en fregatt går ned er det ingen som roper kvinner og barn først over høyttaleren, når det er alvor og det ikke lenger handler om et eventyr for selvrealiserende unge kvinner som søker spenning, hva da?

 

Det finnes nok mange unntak hvor kvinner passer perfekt inn i forsvaret, men at man går ut og finner en kvinne som er høyere enn en mann vil aldri forandre det faktum at menn er høyere enn kvinner.

Så mens spenningen i verden øker med trusselbilde Russland og Islam, bruker stortinget millioner av skattebetalernes kroner på å senke krav og kvalitet på det norske forsvaret under likestillings politikken
#Kvinner #Barn #Menn #Familie #Militæret #Forsvaret #Stortinget #Likestilling #Media #Islam #Respekt #Sex #Miljø

3 kommentarer

Tore Edland

05.11.2015 kl.07:39

Så kan man stille seg ffølgende spørsmål om kvnniner i strid:

Skal hunkjøn ha egne telt

skal hunnkjønn ha egne latriner

Skal kvinner slippe tygre operativ tjeneste (artilleri, kavalieret)

Dette er noe av sørsmålene som melder seg. Når du får på uniform så er du soldat, uansett bakgrunn, det er enheten som teller.

Jeg har møtt jenter i hæren som ikke klarer de enkleste oppgaver.

Og denne jenta tror at vi tenner på henne i en stridssituasjon?

Hu bør søke seg ut av tjeneste snarest. Til beste for henne selv, avdelingen, og Forsvaret ellers-

Selv har jeg vært i hæren i ca. 5 år, de fleste som offiser. Men beklager , jeg har bare negativa og middels erfaringer med kviner. Eller la meg si det rett ut: sutrende jentunger

MammaBoka

08.11.2015 kl.00:30

Du skriver såå mye bra :D

Fast leser fra Larvik her :D

Moro å følge deg!

Flink er du!

Dissidentene

10.11.2015 kl.14:37

MammaBoka: Tusen takk for gode tilbakemeldinger! Vi i redaksjonen setter stor pris på at du er en fast leser av våres innlegg.

Skriv en ny kommentar

hits